Rendezvénynaptár


Kiemelt intézményi partnerek

Hirdetések

Logwin 2 ChinAssist

Együttműködő partnereink

  • vosz
  • mgyosz
  • mvsz

Médiapartnerek

  •    piacesprofit

Keresés


Hírlevél feliratkozás

TÜV

Megnyílt a kínai karanténhivatal budapesti irodája

2013-12-11 12:56:11

2013 szeptemberében az illetékes kormányzati szervek között létrejött megállapodásoknak megfelelően hivatalosan is megalakult a CCIC Kelet-Európai Kft. Budapesten.

A Kínai Karanténügyi Hivatal (AQSIQ) alá rendelt szervezetként a CCIC Kelet-Európai Engedélyezési és Felügyeleti Csoport  a harmadik  engedélyezési és felügyeleti szerv, mely az AQSIQ és a CNCA (Certification and Accreditation Administration of the People's Republic of China, mely az AQSIQ irányítása alatt áll) meghatalmazásával és akkreditációjával felügyeleti, tanúsítási és tesztelési szolgáltatásokat nyújt. Az elmúlt 30 évben a CCIC átfogó, egylépcsős szolgáltatóvá vált a nemzetközi ügyfelek számára a minőség, biztonság, egészségügy és környezetvédelem területén. Jelenleg a CCIC a legnagyobb és legbefolyásosabb multinacionális vizsgáló és tanúsító szervezet.


A CCIC és az AQSIQ közép- és kelet-európai fiókjaként a CCIC Kelet-Európai Kft. ellenőrzési, tesztelési és tanúsítási szolgáltatásokat fog nyújtani a helyi gyártóknak és exportőröknek. Mindemellett összekötő irodaként szolgál majd az AQSIQ és a helyi képviseletek között.  Szem előtt tartva a célt, hogy megkönnyítse a nemzetközi kereskedelmet, segítse a gyártókat és az exportőröket, hogy megfeleljenek a piacra lépési követelményeknek, a CCIC átvilágításokat, független, gyors és pontos ellenőrzéseket, tanúsítást és tesztelést végez, illetve konzultációs szolgálatot lát el a helyi ügyfelek számára a közép- és kelet-európai országokban.

 

 

Tevékenységi körök (a teljesség igénye nélkül):

  1. Élelmiszer és nem élelmiszer fogyasztási cikkek tesztelése és ellenőrzése a minőséget, biztonságot vagy karantén-követelményeket illetően, a kínai törvényeket és szabványokat alapul véve.
  2. Kínai exportra váró, újrahasznosítható hulladékok és olyan nyersanyagok, mint a papír, műanyag vagy fém szállítás előtti vizsgálata a kapcsolódó kínai törvények és környezetvédelmi szabványok alapján.
  3. A gyártó telepén a termékek helyszíni auditálása és vizsgálata, valamint a termékek technikai specifikációk és szabványok szerinti tesztelése a kínai biztonság-jóváhagyási rendszer, a China Compulsory Certification (CCC) alapján.
  4. Keresletorientált piacra lépési segítségnyújtás és konzultáció. Tanúsítvány és megfelelőség értékelési szolgáltatások a nemzetközileg elfogadott gyakorlat, kritériumok és szabványok alapján.
  5. A minőségfelügyeletért, piacfelügyeletért, valamint ellenőrzésért és karanténért felelős kínai és helyi hatóságok koordinálása, illetve a kommunikáció fenntartása.  A szükséges információ, eljárási vagy technikai támogatás biztosítása a kormányzati szervek számára, figyelembe véve a konkrét igényeket, megbízást vagy felhatalmazást az ellenőrzés, karantén, minőségellenőrzés, fogyasztóvédelem vagy környezetvédelem tekintetében.

 

A nemzetközi működésben szerzett tapasztalatokkal, a legmodernebb technológiákkal és nemzetközi üzleti hálózattal a háttérben a CCIC Kelet-Európai Kft. folyamatos erőfeszítést tesz, hogy tökéletesítse szolgáltatásait, bővítse üzleti körét, és együttműködjön az érdekelt felekkel annak érdekében, hogy megfeleljenek mind a piaci, mind a kormányzati követelményeknek.

 

További információkért kérjük, forduljon CAO Yabin, ügyvezető igazgatóhoz.

CCIC Kelet-Európai Kft.

1133 Budapest, Váci út 76, Capital Square, 1. épület, 3. emelet

Tel:                  0036-1-8830440

Fax:                 0036-1-8830301

Mobil:  0036-702212636

Email:  caoyabin@gmail.com