Rendezvénynaptár


Kiemelt intézményi partnerek

Hirdetések

Logwin 2 ChinAssist

Együttműködő partnereink

  • mvsz
  • mgyosz
  • vosz

Médiapartnerek

  •    piacesprofit

Keresés


Hírlevél feliratkozás

Benyovszky

Külföld

Kína (Csungking) Befektetési és Kereskedelmi Fórum, Kiállítás és Vásár

2017-04-12 12:37:18

Szervező: Bank of China (Hungária) Zrt.

Időpont: 2017. május 16-21.

 Helyszín:Csungking (Kína).

A konferencia és a keretein belül megrendezett üzleti találkozó, egy újabb állomása a 2013-ban megkezdett „együttműködés Közép- és Kelet-Európával és az új üzleti lehetőségek feltárása” nevű rendezvénysorozatnak. 2013 óta a Bank of China közel 30 hasonló találkozót rendezett a világ minden részén, több mint 15000 kínai és más országbeli vállalat részvételével. A szemtől-szembeni üzleti találkozók során több mint 10000 különböző vállalat vezetőinek nyílt lehetősége megismerkedni egymással és közel 5000 együttműködési megállapodást írtak alá.

A konferencián és vásáron több száz kínai vállalat fogja képviseltetni magát. A fő témák, a modern mezőgazdaság, élelmiszeripar, gépipar, egészségügy, gyógyszeripar, IT, környezetvédelem, turizmus, oktatás, stb. lesznek. Az utazást megelőzően, a szervezők a vállalatok vezetőinek, a tőlük kapott információk alapján, céljaiknak megfelelő üzleti partnert keresnek. Sőt, ha együttműködés lehetősége még nem biztos, a Bank of China segítségével, videokonferencián keresztül is kapcsolatba léphetnek egymással a lehetséges jövőbeni üzleti partnerek.

A Csungking-i konferencia előnyei:

  • A Csungking-i konferencia legfőbb előnye, hogy ezúttal a szervezők csak magyarországi vállalatokat és szervezeteket várnak. Így azok regionális, vagy nyugat-európai, vagy egyéb országbeli cégek, amelyek esetleg versenytársai lehetnének a kiutazó magyar cégeknek, ezúttal nem lesznek jelen.
  • További fontos előnye a konferenciának, hogy a helyszínen a magyar cégeknek több, mint 400 négyzetméteres területen lehetősége lesz kiállítani terméküket, szolgáltatásukat.
  • Azt is fontos megemlíteni, hogy bár Csungking jelenleg Kína legdinamikusabban fejlődő régiója, az ottani piacok még nincsenek olyan mértékben lefedve a nyugat-európai és amerikai nagyvállalatok által, mint a felkapottabb tengerparti területek.
  • Végül, a korábban megszokott 2-3 éjszaka helyett, a szervezők 5 éjszakára is biztosítják a szállást, ezzel is segítve az esetleg kialakult üzleti kapcsolatok elmélyítését.
  • A magyar cégek szempontjából további előnyt jelent még, hogy Magyarországnak Csungkingban van főkonzulátusi szintű képviselete

A résztvevőknek csak a Csungkingba való utazás és az onnan való távozás költségeit kell állniuk. A helyszínen, 2017. május 15-e és 19-e között (tehát 5 éjszakára), a szállásról, étkezésről és utazásról a szervezők gondoskodnak, minden résztvevő vállalattól két fő részére.

A konferencia és vásár programja

2017.05.15.                Regisztráció

2017.05.16.                B2B találkozó, befektetési konferencia

2017.05.17-21.           Részvétel a kiállításon és vásáron, vagy további üzleti találkozók szervezésére is van lehetőség

 

Jelentkezni 2017. április 19-ig lehet az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Telefon: +36 (1) 429-92-56  

Mobil:+36 (20) 945-06-45

E-mail: