Kivonat az Alapszabályból

II.

A kamara célja és feladata 

A Kamara támogatja Magyarország és a Kínai Népköztársaság közötti gazdasági kapcsolatok erősítését, a két ország vállalkozói közötti üzleti, kereskedelmi kapcsolatok kiépítését, mindkét országban a piacra jutási lehetőségek bővítését, fejlesztését, különös tekintettel a Magyarország számára fontos mezőgazdasági és élelmiszeripari területeken.

A Kamara további céljai

(Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Alapszabálya III. fejezetével összhangban). 

  • az agrár- és élelmiszergazdaság, valamint a vidékfejlesztés ágazatainak erősítése, a gazdák és gazdálkodók piacra jutásának elősegítése, az agrár- és élelmiszergazdaság szereplőinek széleskörű integrálása és összérdekének képviselete 
  • az üzleti forgalom biztonságának megőrzése és támogatása, valamint a tisztességes piaci magatartás megőrzése, illetve fokozása.
  • a NAK-kal együttműködve közreműködik és eszközeivel támogatja az agrár- és élelmiszergazdaság egyes ágazataival kapcsolatos stratégiák és programok kidolgozását.
  • a magyar kínai kapcsolatok (elsősorban gazdasági) fejlesztésében kiemelkedő jelentőségű tevékenységet végző személy és szervezet munkájának elismerésére kitüntető díj alapítása.

 

Céljainkat a következő hivatkozásra kattintva .PDF formátumban letöltheti.

pdfChinaCham Hungary Céljai